Kantoorprofiel

Uw advocaat in Breda en Etten-Leur: deskundig en professioneel

Voorvaart Advocaten richt zich op particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Wij streven naar betaalbare en resultaatgerichte juridische dienstverlening op een aantal specifieke rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, strafrecht, letselschade en onderwijsrecht. Denk bijvoorbeeld aan een advocaat voor alimentatie of kinderalimentatie, hulp bij een dagvaarding in een strafzaak of incasso van uw vordering.

Kwaliteit, aandacht en betrokkenheid, en waar nodig of gewenst begeleiding en coaching, staan bij ons hoog in het vaandel om te komen tot efficiënte en aanvaardbare oplossingen voor uw juridische vraagstukken en problemen. Iedere advocaat heeft intensieve specialistische opleidingen gevolgd om u daarbij optimaal van dienst te kunnen zijn.

Advocatenkantoor in Breda en Etten-Leur met groot nationaal en internationaal netwerk.

Voorvaart Advocaten is lid van diverse netwerken, waaronder Interlegal. Interlegal is een samenwerkingsverband met buitenlandse advocatenkantoren met een netwerk over de hele wereld. Zo kunnen wij u assisteren als u een juridisch probleem heeft in Europa of daarbuiten, iets wat steeds vaker voorkomt.

Bel +31 (0)76 524 44 44 voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of laat uw vraag/bericht achter via de contact pagina van Voorvaart.