Interlegal/German Desk Voorvaart Advocaten

Interlegal

aircraft-464296_1280Heeft u te maken met een juridische kwestie met een grensoverschrijdend karakter (zakelijk of privé)? Dan bent u bij Voorvaart Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij interlegal, één van de oudste internationale juridische netwerken die er bestaan. Interlegal heeft leden (advocatenkantoren) in meer dan 30 landen over de hele wereld die goede onderlinge contacten onderhouden.

Wanneer de situatie erom vraagt kunnen wij bij kwesties waarbij buitenlands recht betrokken is razendsnel juridisch advies inwinnen bij één van de aangesloten kantoren in het buitenland. Indien nodig verwijzen wij u door. Met enige regelmaat krijgen wij zaken uit bijvoorbeeld België en Duitsland doorverwezen.

German Desk

Indien u tegen een juridische vraag of probleem aanloopt waarbij u te maken heeft met een partij uit Duitsland, kunt u wel wat hulp gebruiken. U krijgt in dat geval namelijk niet alleen te maken met verschillen in taal en cultuur, maar ook met belangrijke verschillen op juridisch gebied.

Voorvaart Advocaten heeft ervaren advocaten in dienst die de Duitse taal vloeiend spreken.  Ruud Voorvaart bezoekt ieder jaar bijeenkomsten van de Anwaltsverein in Keulen en Berlijn.

Bent u betrokken in een internationale juridische kwestie? Dan bent u bij Voorvaart Advocaten aan het juiste adres.

Neem contact op met één van onze advocaten voor een juridisch advies op maat.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s