Wetsvoorstel partneralimentatie

hammer-719066_1280

De partneralimentatie moet omlaag en de duur ervan moet worden ingekort. De maximale periode waarin alimentatie moet worden betaald gaat naar de helft van de jaren dat het huwelijk geduurd heeft, met een maximum van vijf jaar. Vandaag sturen D66, VVD en PvdA een wetsvoorstel naar de Raad van State dat daar voor moet gaan zorgen.

LenaertsVoorvaart Advocaten volgt de ontwikkelingen rondom de mogelijke wetswijziging op de voet en houdt u middels deze blog en de kantoorwebsite op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen. Voor vragen met betrekking tot (partner)alimentatie kunt u altijd bij ons terecht. Zie voor meer informatie o.a. een artikel op de website van de NOS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s