Voorvaart advocaten feliciteert mr. Frank Franssen

Na een lange periode van zwoegen en studeren tot in de kleine uurtjes was het dan op 11 juni jl. eindelijk zo ver: mr. Franfireworks-180553_1280k Franssen legde het mondelinge tentamen van de Grotius specialisatieopleiding personenschade (letselschade) met goed gevolg af.

Namens alle medewerkers van Voorvaart Advocaten willen wij Frank van harte feliciteren met wat volgens ons toch wel een mijlpaal in zijn carrière genoemd mag worden!

Grotius specialisatieopleiding

De Grotius specialisatieopleiding letselschade is erop gericht om de deelnemende kandidaten een zo groot mogelijke verdieping van kennis en vaardigheden op het gebied van letselschade te verschaffen. Dit gebeurt aan de hand van praktijksituaties, waarbij zowel aandacht wordt besteed aan vergroten van vaardigheden als aan het grondig verdiepen van het kennisniveau op het gebied van letselschade.

Na het succesvol afronden van de cursus mag men zich dus met recht een specialist noemen op het gebied van letselschade.

Voorvaart beschikt over experts op het gebied van letselschade.

Wilt u nader geïnformeerd worden met betrekking tot letselschade? Neem dan contact op met één van onze specialisten op dit gebied:

RV

mr. W.R.M. (Ruud) Voorvaart

FF

mr. F.G.G. (Frank) Franssen

Een gedachte over “Voorvaart advocaten feliciteert mr. Frank Franssen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s