Audit Keurmerk Letselschade

Deze maand werd LenaertsVoorvaart Advocaten vereerd met een bezoek van een afgevaardigde van de stichting Keurmerk thumb-422147_1280Letselschade. Dit in het kader van een audit. Het kantoor, de werknemers en de gehele gang van zaken aan het Van Coothplein werden gedurende een groot deel van de dag van onder tot boven doorgelicht. En met resultaat: ook de komende periode prijkt het keurmerk op kantoorwebsite en briefpapier.

Wat is het Keurmerk Letselschade en wie krijgt het?

Het Keurmerk Letselschade is een kwaliteitskeurmerk dat verleend wordt door de gelijknamige onafhankelijke stichting. Het keurmerk wordt slechts verleend aan rechtshulpverleners die gespecialiseerd zijn in letselschadezaken. De aangesloten advocaten zijn tevens altijd lid bij de onafhankelijke beroepsvereniging voor letselschadeadvocaten, de LSA.

Om het keurmerk te mogen voeren en te behouden, worden aangesloten kantoren met enige regelmaat getoetst op het gebied van deskundigheid, onafhankelijkheid, communicatie en transparantie.

LenaertsVoorvaart advocaten, een verstandige keuze in geval van letselschade

Zoals vermeld mag LenaertsVoorvaart met trots ook de komende periode het Letselschade Keurmerk voeren. Een erkenning van het feit dat LenaertsVoorvaart beschikt over experts op het gebied van letselschade. Experts op juridisch en vakinhoudelijke gebied, maar zeker ook experts op het gebied van het (h)erkennen van de belangen van de cliënt.

Wilt u nader geïnformeerd worden met betrekking tot letselschade? Neem dan contact op met één van onze specialisten op dit gebied:

RV

mr. W.R.M. (Ruud) Voorvaart

FF

mr. F.G.G. (Frank) Franssen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s